Ring på tlf. 88 77 55 77
Tlf. 88 77 55 77

Hvem er vi?

Kom indenfor, og bliv en del af noget personligt. Hos os skal du føle dig velkommen – uanset om det er første gang, at du skal lease en bil eller din tiende leasingbil. Sagen er den, at vi stræber efter at give kundeoplevelser, som leder til anerkendelse og nye anbefalinger.
Det driver os frem – både i det daglige, men også på den lange bane.

Thomas Wulff

Filialchef

+45 31 34 01 04
thwu@andersenleasing.dk

Biler har været en del af Thomas’ tilværelse i et kvart århundrede – professionelt vel at mærke. Thomas har skrevet om biler, kommenteret racerløb, kørt motorløb på alverdens racer baner, men i de sidste mange år har Thomas tilføjet en regnemaskine til CV’et. I dag byder arbejdsdagen på beregning og formidling af spændende biler til vores eksisterende netværk, som løbende udvides med flere kunder og gode relationer.

Andreas Markvardsen

Leasingkonsulent

+45 50 60 55 58
anma@andersenleasing.dk

I syv år har biler været omdrejningspunktet i Andreas’ karriere. Hans viden om både BTB, BTC og leasing stammer fra konkrete stillinger i bilbranchen som salgschef, brand manager og leasingrådgiver. Hos Andersen Leasing er Andreas behjælpelig med alt fra at finde din næste bil til rette rådgivning om leasing, beregninger og kontraktuelle forhold, så du slipper for administration og i stedet kan køre din bil med ro i sindet.

BMW - Andersen Leasing

Hos Andersen Leasing
har vi et privilegium:
Årelang erfaring med leasingbiler og leasingkunder.

Den slags forpligter også – vi er nemlig garant for den ordentlige og personlige leasingløsning. Hver gang. Og det virker. Vores kunder kommer retur – og de tager gerne nye med.
Leasing af eksklusive biler - Hos Andersen Leasing

Bliv ringet op

Udfyld blot felterne herunder, så kontakter vi dig.