Privatlivspolitik for Andersen Leasing A/S

Privatlivspolitik

Andersen Leasing vil vi leve op til de høje krav og forventninger, vores kunder har til os, i forbindelse med sikring og korrekt behandling af persondata. Det betyder, at vi går op i din persondatasikkerhed og kontinuerligt bestræber os på, at gøre vores databehandling og registrering af dine persondata så sikker som overhovedet muligt.

Herunder kan du læse vores privatlivspolitik for Andersen Leasing A/S. Her forklarer vi hvilke personoplysninger vi indsamler, hvilket formål vi anvender oplysningerne til, hvordan de behandles og hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

Vi opfordrer dig at læse vores privatlivspolitik grundigt igennem.

Hvem er Andersen Leasing A/S

Andersen Leasing er en bilforhandler og leasingselskab, der tilbyder privat- og erhvervskunder salg og finansiering af alle typer af biler og finansielle ydelser i forbindelse med handel og ejerskab af bil, herunder ydelser som flexleasing, privatleasing og erhvervsleasing.

Andersen Leasing har følgende hjemmeside – andersenleasing.dk – der udbydes af følgende juridiske enhed:

Andersen Leasing A/S

CVR nr: 36406445

Telefon: +45 88 77 55 77

Email: info@andersenleasing.dk

Andersen Leasing A/S er dataansvarlig og er ansvarlig for behandling og opbevaring af dine indsamlet personoplysninger.

Du kan læse vores cookiepolitik her.

Andersen Leasing A/S kan uden forudgående varsel, ændre og opdatere den gældende persondatapolitik således, at den afspejler forretningsmæssige behov og den aktuelle lovgivning. Ændringer og versionering vil fremgå i toppen af denne side.

Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Andersen Leasing indsamler og behandler dine personoplysninger i forbindelse med de ydelser og services som du vælger at benytte dig af. Dette er gældende både på Andersen Leasings hjemmesider og i vores forretning. Vi indsamler kun personoplysninger i det omfang du frivilligt oplyser os dem.

Personhenførbare data vi typisk indsamler alt efter medie og kontekst er: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail, IP-adresse, brugernavn og kodeord til vores tjenester, svar i kundeundersøgelser og anden information i forbindelse med annoncer eller tilbud. Dette vil være i forbindelse med prøvekørsler af biler, tilmelding til nyhedsbrev, vurderinger af brugt bil, kundemøder, ved konkurrencer, udlevering af salgsmateriale og andre ydelser.

Ved indgåelse af kundeforhold i forbindelse med køb og/eller rådgivning, finansiering og rådgivning af privat- og erhvervsejendom kan der blive indsamlet og behandlet yderligere persondata. Herunder:

Grundlæggende personoplysninger, f.eks. dit navn, dine kontaktoplysninger og dit CPR-nummer.

Økonomiske oplysninger, f.eks. adgang til din skattemappe, oplysninger om gæld, din indkomst eller kreditvurdering, oplysninger om dit erhverv eller dit arbejde, oplysninger om antallet i din familie og generel information om husstanden, ID-dokumentation, f.eks. fotokopier af sundhedskort, pas eller kørekort.

Andersen Bolig videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredjemand uden dit samtykke, dog kan Andersen Bolig videregive dine oplysninger til selskaber koncernforbundet med Andersen Bolig, i den udstrækning dette er nødvendigt for, at vi kan varetage vores relation og samarbejde med dig. Herudover kan vi videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis det kræves i henhold til lovgivningen.

Andersen Leasing behandler dine personoplysninger på et af følgende grundlag: (1) du har givet samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål (GDPR art. 6, stk. 1, litra a), (2) indgåelse eller opfyldelse af din aftale med Andersen Leasing (GDPR art. 6, stk. 1, litra b), (3) for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler Andersen Leasing (GDPR art. 6, stk. 1, litra c), og/eller (4) hensynet til Andersen Leasings legitime interesser, jf. de formål der er beskrevet ovenfor (GDPR art. 6, stk. 1, litra f). Der kan desuden være situationer hvor Andersen Leasing behandler personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser i forbindelse med de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til kundens interesser vejer tungere (GDPR art. 6, stk. 1, litra f).

Personoplysninger bliver opbevaret i maksimalt 5 år efter seneste kontaktdato.

Tredjepart

Som udgangspunkt indsamler og behandler vi oplysningerne med henblik på at levere eller forbedre Andersen Boligs tjenester og ydelser. Vi sælger ikke dine personoplysninger til og udveksler ikke sådanne data med tredjeparter undtagen i det omfang, der er angivet i denne Fortrolighedspolitik.

Vi kan udlevere dine personoplysninger til tredjeparter i det omfang, det kræves af lovgivningen, en retskendelse eller en afgørelse truffet af en kompetent offentlig myndighed og med henblik på retshåndhævelse.

Derudover kan vi dele dine personoplysninger med følgende tredjeparter:

Findleasing.dk

CDK DRACAR

Krone Kapital

CAR GARANTIE

Alm. Brand Bank

Andersen Bolig ønsker at give vores brugere det mest relevante og tilpasset indhold på alle vores platforme. I markedsføringssammenhænge vil vi dele følgende data med en række tredjeparter: navn, e-mailadresse, IP-adresse, geografiske position og lignende ikke personfølsomme data. Disse data kan blive delt med følgende tredjeparter:

Andersen Biler A/S

Facebook Business Manager

LinkedIn Campaign Manager

Google Analytics og Google Ads

Hotjar

Mailchimp

Precis Digital

Trustpilot

Beskyttelse af persondata og dine rettigheder

Hos Andersen Leasing tager vi dine persondata og beskyttelsen af dem meget alvorligt. En integreret del af vores IT-sikkerhedsprocedure er løbende at evaluere og forbedre vore IT-systemer og samarbejdspartneres behandling af persondata. Dette er for at vi hele tiden opbevarer din personoplysninger sikkert.

Har du spørgsmål til Andersen Leasings persondatapolitik, er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på info@andersenleasing.dk.

I henhold til persondatareglerne har du ret til indsigt i forhold til vores behandling af oplysninger om dig, ligesom du i visse tilfælde også har ret til indsigelse, berigtigelse, begrænset behandling, sletning eller dataportabilitet. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@andersenleasing.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.