Om2018-06-14T22:20:09+00:00

Andersen Leasing

Andersen Leasing er stiftet af fire erfarne branchefolk, som har indgående kendskab til de mange aspekter ved leasing og finansiering. Derfor er vi i stand til at sikre dig den rette aftale og den rigtige premium-bil. Vi har brede kontakter i bilverdenen og et stort netværk i særligt Tyskland, hvor vi har gode aftaler med seriøse forhandlere. Det kommer alt sammen dig til gode.

KONTAKT OS

Hvorfor Andersen Leasing?

Hos Andersen Leasing opnår du mange fordele, uanset om du er privat- eller erhvervskunde:

  • Gratis og kompetent rådgivning
  • De mest fordelagtige leasingløsninger på markedet
  • De dygtigste konsulenter inden for bilfinansiering
  • Leasingløsninger der opfylder netop dine behov
  • Tryghed, forudsigelighed og realisering af dine drømme

De bedste konsulenter giver de bedste løsninger

Andersen Leasing har landets dygtigste eksperter inden for finansiering af biler. Det betyder, at du altid får de bedste leasingløsninger på markedet – uanset dine behov og udviklingen på leasingområdet. Vi holder os konstant opdateret på lovgivningen, bilmarkedet og de øvrige faktorer, der kan få betydning for leasingområdet. Og vores rådgivning er ganske gratis.

Solidt bagland

Vi ved alt om biler. Med en tæt forbindelse til Andersen Biler har vi stor erfaring inden for både ejerskab, leasing, forsikring, service, udstyr osv. Andersen Leasing er meget mere end et kontor, der formidler leasingkontrakter. I både Ballerup og Horsens står vores professionelle konsulenter klar til at rådgive dig og tage sig af alt det nødvendige.

Leasing til dine behov

Alle aftaler tilpasses dine ønsker, og vi tager altid udgangspunkt i dig, dit behov og dine bildrømme. Finder du ikke tilstrækkelig hjælp her på siderne, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi til en kop kaffe.

Realisér dine drømme

Vi gør en dyd ud af, at det skal være nemt for dig at få nøglerne til drømmebilen. Vi realiserer dine bildrømme samtidig med, at du slipper for lovgivningens faldgruber, uønskede risici og uforudsete omkostninger. Vi gør det enkelt, forudsigeligt og trygt for dig at blive godt kørende.

Martin Frykmann

Martin har i mange år arbejdet i leasingbranchen og fik sin finansielle opvækst i Woodchester/GE Capital, som på det tidspunkt var Danmarks største selskab for finansiering af biler.

Efterfølgende arbejdede Martin i Nordania Leasing i en årrække, hvorefter han sammen med Peter Selck blev selvstændig med købet af Andersen Biler.

Som bestyrelsesformand i Andersen Leasing A/S er Martin også løbende involveret i strategi og nye input til virksomheden. Martin har ved siden af sin erhvervserfaring suppleret kompetencerne med en HD i finansiering fra CBS.

Michael Seest-Østergård

Michael har arbejdet i leasing- og finansieringsbranchen i mere end 20 år og er blandt landets dygtigste inden for lovgivningen i registreringsafgift og prisdannelse på biler. Som salgsdirektør har Michael været med til at starte BMW Financial Services og har som direktør også startet hhv. NCG Finans og Bavaria Leasing.

Michael har derudover været afdelingsdirektør i Woodchester/GE Capital med ansvar for bl.a. finansiering og leasing af BMW, Skoda og Honda.

I dag er Michael direktør og medejer af Andersen Leasing, hvor hans fokus er på salg, udvikling af leasingværktøjer og drift af virksomheden. Derudover har han suppleret sin erhvervserfaring med en HD i finansiering fra CBS.

Kontakt Michael Seest-Østergaard: mso@andersenleasing.dk

Peter Selck

Peter er uddannet biløkonom fra CBS og har efter sin uddannelse arbejdet i bilbranchen med salg og indkøb af biler. Peter har fungeret som salgschef i Henrik Larsen Automobiler gennem flere år, indtil han sammen med Martin Frykmann købte Andersen Biler. De seneste 11 år er derfor gået med at drive, udvikle og lede Andersen Biler samt firmaets mere end 150 medarbejdere.

Peter er medejer og bestyrelsesmedlem i Andersen Leasing, og han er derfor også involveret i den overordnede strategi og langsigtede planlægning for virksomheden.

Gode råd er gratis hos os

– hør mere om dine leasingmuligheder

KONTAKT OS