Andersen Leasing A/S

Rådgivning

Hos Andersen leasing kan vi rådgive om privat, erhvervs, split- og sæsonleasing.

Trustpilot Trustpilot - Fremragende score
Trustscore 8,9 / 2,020 anmeldelser
PRIVATLEASING

Når du leaser privat bliver leasingperioden og den månedlige ydelse skræddersyet, så den matcher dine behov. Du bevarer alle fordelene ved at være bilejer, men slipper for uforudsete udgifter og forpligtelser.

Du bestemmer selv din leasingperiode. Vi står selvfølgelig for rådgivning og alt det praktiske, men det er dig, der bestemmer:

- Om du selv køber en bil uden afgift eller får os til at finde, transportere og klargøre bilen til dig

- Hvad der skal ske med din bil efter leasingperioden

- Hvor mange kilometer du kører. Her er der ingen begrænsning i forhold til leasingaftalen men vi sætter restværdien, så den passer med det kørselsbehov du måtte have

- Hvem der kører bilen. Du må gerne låne din bil ud til familie og venner, blot det ikke er varigt udlån.

ERHVERVSLEASING

Erhvervsleasing er fordelagtigt, hvis du i din virksomhed har brug for en firmabil. Med denne type leasing får du store økonomiske fordele og fleksibilitet i forhold til leasingaftalen – og du begrænser samtidig værditabet på bilen.

Erhvervsleasing – fordele og fleksibilitet
Erhvervsleasing er sammen med privatleasing en af de mest almindelige former for flexleasing.
Denne leasingform er fordelagtig for dig, der enten er ansat eller har en virksomhed og har brug for en firmabil – især hvis der er tale om en bil i luksusklassen. Ved erhvervsleasing er det således virksomheden, der leaser bilen – og det kan give store økonomiske fordele og fleksibilitet i forhold til leasingaftalen.

Med en fast månedlig ydelse kender du din månedlige leasingydelse i hele leasingperioden. Derudover får du selvfølgelig alle fordelene ved flexleasing med, herunder lavere betaling af afgifter og lavere risiko ved gensalg og mulighed for fastsættelse af ny skattemæssig værdi hvert år.SPLITLEASING

Har du eget firma, eller skal du bruge din bil til både privat og erhverv? Så er denne leasingtype særdeles attraktiv for dig. Med denne nemme løsning slipper du for beskatning af fri bil, så du sparer penge på drømmebilen.

Splitleasing – spar penge på drømmebilen
Splitleasing er for dig, der både bruger din bil privat og i erhvervssammenhæng. Denne leasingtype bliver også kaldt deleleasing, og den er især fordelagtig, hvis du kører mindst 60 % erhverv og højst 40 % privat. Vi laver en specifik beregning på den enkelte bil baseret på dit forventede kørselsbehov og kan således hurtigt beregne hvor stor fordelen er for dig.

Denne form for leasing er en endnu større fordel, hvis du har dit eget firma. På den måde kan du nemt bruge din bil til både privat- og arbejdsrelateret kørsel. Hvis du vælger splitleasing, slipper du for at blive beskattet af fri bil.
Splitleasing er en nem og overskuelig løsning – og du sparer penge på drømmebilen.

SÆSONLEASING

Sæsonleasing er en attraktiv leasingtype, hvis du vil køre i drømmebilen i en bestemt periode om året. Du kan derfor opnå store besparelser, fordi du kun skal betale registreringsafgift i de måneder om året, du bruger bilen.

Sæsonleasing – sæsonpræget kørsel og gode besparelser
Sæsonleasing er en løsning for dig, der vil have fat i drømmebilen – men kun køre i den i en begrænset periode. Med andre ord kan du køre Porsche Cabriolet om sommeren og skifte til en firehjulstrækker eller en eksklusiv stationcar i vinterhalvåret.
Sæsonleasing er flexleasing, hvor du selv bestemmer leasingperioden. Med denne leasingtype skal du kun betale afgift den del af året, du bruger bilen – og du kan derfor opnå en stor besparelse ved at vælge sæsonleasing.
Dental House

Hos Andersen Leasing er gode kunderelationer og kvalitet i rådgivningen altafgørende. Det er dyder, som er og har været tæt forbundet med Andersen Bilers gule and i generationer. Læg dertil skarpe finansierings-hjerner og et stærkt overblik og indblik i markedet for luksusbiler. Du er med andre ord sikret den bedste leasingløsning hos os.88 77 55 77


info@andersenleasing.dk

Skriv til os døgnet rundt.Åbningstider

Mandag:

09.00 - 17.00

Tirsdag:

09.00 - 17.00

Onsdag:

09.00 - 17.00

Torsdag:

09.00 - 17.00

Fredag:

09.00 - 17.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket