Andersen Leasing A/S

Hvem er Andersen Leasing?

Hos Andersen Leasing er gode kunderelationer og kvalitet i rådgivningen altafgørende.
Det er dyder, som er og har været tæt forbundet med Andersen Bilers gule and i generationer.


Trustpilot Trustpilot - Fremragende score
Trustscore 8,9 / 2,020 anmeldelser

Den gule and

En gul and og et USA-eventyr – historien bag - Små gule ænder i bagruden – siger det dig noget? Det hele startede med et USA-eventyr og en gul and. Den spirende forretningsmand Helge Andersen tager i 1960’erne til USA, hvor han som succesfuld Chevrolet-sælger får øgenavnet Andy (’den lille and’). Efter hjemkomsten til Danmark stifter han i 1972 Helge Andersen Automobiler i Valby. I dag hedder forretningen Andersen Biler.

Efterspørgsel og erfaring bliver til Andersen Leasing. Med bankende bil-hjerter gennem mere end 40 år i branchen, har Andersen Biler for længst etableret sig som en stabil og anerkendt bilforretning med værksteder og afdelinger på hele Sjælland. I 2003 indleder Martin Frykmann og Peter Selck et generationsskifte og udvikler forretningen med stor succes – også gennem finanskrisen. – og er i dag Sjællands største bilforhandler med 12 forretninger fordelt over hele Sjælland.

Efter stor kundeefterspørgsel på leasing af eksklusive biler, bliver Andersen Leasing i 2014 en realitet.

Andersen Leasing er stiftet af erfarne branchefolk, som har indgående kendskab til de mange aspekter ved leasing og finansiering. Derfor er vi i stand til at sikre dig den rette aftale og den rigtige premium-bil. Vi har brede kontakter i bilverdenen og et stort netværk i særligt Tyskland, hvor vi har gode aftaler med seriøse forhandlere. Det kommer alt sammen dig til gode.

MØD VORES TEAM


     

Michael Seest-Østergård

Direktør

T: 81 75 37 78

E: mso@andersenleasing.dk


Michael Rasmussen

Salgschef

T: 50 60 55 70

E: mra@andersenleasing.dk


Line Jensen

Regnskabsassistent

T: 50 60 55 95

E: lj@andersenleasing.dk
Dental House

Hos Andersen Leasing er gode kunderelationer og kvalitet i rådgivningen altafgørende. Det er dyder, som er og har været tæt forbundet med Andersen Bilers gule and i generationer. Læg dertil skarpe finansierings-hjerner og et stærkt overblik og indblik i markedet for luksusbiler. Du er med andre ord sikret den bedste leasingløsning hos os.88 77 55 77


info@andersenleasing.dk

Skriv til os døgnet rundt.Åbningstider

Mandag:

09.00 - 17.00

Tirsdag:

09.00 - 17.00

Onsdag:

09.00 - 17.00

Torsdag:

09.00 - 17.00

Fredag:

09.00 - 17.00

Lørdag:

Lukket - Lukket

Søndag:

Lukket - Lukket