DRØMME BILEN


Skal vi finde din drømmebil?

Hos Andersen Leasing A/S kan din drømmebil blive virkelighed indenfor 7-10 dage – og endnu hurtigere efter aftale. 

Så har du nogle helt særlige ønsker til din næste bil, så lad os finde den til dig.

Hos Andersen Leasing A/S kigger vi efter drømmebiler i Tyskland hver dag – fortæl os om din drømmebil, så finder vi den til dig, hvis den findes! At lade andre hjælpe med at få sine drømme opfyldt, kræver en høj grad af tillid og troværdighed mellem parterne – det stiller høje krav til os, som vi naturligvis vil gøre alt for at leve op til. Hos Andersen Leasing A/S holder vi hvad vi lover og vores højeste ønske er, at opbygge lange relationer med vores kunder.

Når vi har fundet din drømmebil, sørger vi for at bilen bliver gennemgået hos forhandleren, inden den bliver transporteret hjem – på den måde sikrer vi os, at din drømmebil lever op til beskrivelsen. Andersen Leasing A/S sørger for alt det praktiske omkring din drømmebil – så det eneste du skal koncentrere dig om, er at glæde dig til din kommende nye bil.

Andersen Leasing A/S har et tæt samarbejde med udvalgte forhandlere og professionelle bilfolk i Tyskland og går ikke på kompromis med din drømmebil Vi giver gerne et bud på din nuværende bil – eller hjælper dig med at sælge den bedst muligt.

Kontakt os allerede i dag, og fortæl os om din drømmebil – så klarer vi resten og sørger for at dine drømme bliver opfyldt.

Vi kan også hjælpe dig med at finde din drømmebil!

Skal vi finde din bil?